Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس:، تفاهم نامه همکاری آموزشی بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به امضا رسید. 

با توجه به اینکه حمل و نقل جاده‌ای بیش از 90 درصد سهم جابجایی بار و مسافر کشور را برعهده دارد و شاغلان این بخش رسالت انجام این مهم را برعهده دارند، ارائه آموزش‌های لازم از طریق سازمان متولی آموزش‌های مهارتی و تخصصی با ارائه گواهینامه معتبر می‌تواند گامی مؤثر در افزایش ایمنی سفر، سهولت جابجایی و افزایش بهره‌وری حمل و نقل باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا تفاهم‌نامه‌ای بین دو طرف به امضا رسید تا آموزش شاغلان در بخش حمل و نقل جاده‌ای کشور توسط مراکز و کارگاه‌های متعلق به سازمان آموزش و فنی حرفه‌ای کشور و یا یا مؤسسات و آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد دارای مجوز از طرف این سازمان با هدف کلی ارتقاء مهارت و دانش شاغلان این بخش با گستره فراگیرانی نظیر مسئولان فنی مراکز معاینه فنی، مدیران فنی شرکت‌های حمل و نقل بار و مسافر، رانندگان حرفه‌ای بار و مسافر، رانندگان حمل و نقل بین‌المللی، مهمانداران شاغل در اتوبوس بین شهری و مدیران و کارکنان شرکت‌های حمل و نقل انجام شود. 

در این مراسم، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور اظهار داشت: یکی از مشکلات کشور ما بیکاری است اما هر ساله صدها هزار نفر از افغانستان برای کار به ایران می‌آیند. 

وی ادامه داد: سازمان فنی حرفه‌ای جایگاه بین‌المللی دارد و مطمئن باشید اگر افراد حرفه‌ای یاد بگیرند بیکار نمی‌مانند. 

وی افزود: بخش حمل و نقل چندصدهزار نفر فعال در بخش خصوصی دارد و مرکز آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در زمینه آموزش این افراد و اشتغال آنها نقش بسزایی دارد. 

وی اظهار داشت: از 16 هزار نفر تلفات سوانح رانندگی سال گذشته حدود 6 درصد مربوط به بخش حمل و نقل عمومی بود اما سهم ناوگان عمومی جاده‌ای در تردد 25 درصد است.

کشاورزیان گفت: قسمت اعظم تلفات مربوط به سوانح رانندگی، در حوزه حمل و نقل شخصی است که تحت کنترل سازمان راهداری نیست.

*تاثیر شرایط ساده صدور گواهینامه بر بالا رفتن تلفات جاده‌ای

 رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با انتقاد از اینکه صدور گواهینامه در ایران به سادگی انجام می‌شود، گفت: کاربران جاده خیلی راحت گواهینامه می‌گیرند و خیلی راحت پشت خودرو می‌نشینند و سهم عظیم تلفات سوانح رانندگی مربوط به افراد کم‌تجربه است.

بنا بر این گزارش، در ادامه این مراسم، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور اظهار داشت: برای هر دو بخش، موضوع مهم، حفظ جان انسان‌ها و ارزش داشتن موجودیت انسان است. 

محمدامین سازگارنژاد افزود: سالانه بیش از 16 هزار نفر در سوانح رانندگی جان می‌بازند و افراد زیادی هم مصدوم می‌شوند، زیرا در عصر جدید، سرعت و دقت باید همسو با یکدیگر افزایش یابد. 

وی بیان کرد: مشاغل جدیدی در حوزه حمل و نقل در حال ایجاد است که شناسایی مشاغل، تدوین استانداردها و فراهم‌سازی بستر کار همه با بخش غیردولتی است. 

سازگارنژاد گفت: با بیکرانه‌ای از نیازهای مهارتی در صنعت حمل و نقل جاده‌ای مواجه هستیم که باید با کمک اتحادیه‌ها و انجمن‌های صنفی تحت مدیریت سازمان راهداری فرصت‌های آموزشی در صنعت حمل و نقل جاده‌ای را تعریف کنیم. 

وی گفت: افراد جدید فعال در صنعت باید گواهینامه‌های مهارتی داشته باشند و نباید اجازه داد افراد فاقد صلاحیت عهده‌دار خدمات در این صنعت شوند. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: باید دو طرف ارزش افزوده و ارتقاء منابع انسانی ایجاد کنند. 

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۸۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری عصر شنبه در جلسه ایمنی راه‌های استان گیلان اظهار کرد: آمار تصادفات رانندگی در کشور بالا است و ما متوجه آن هستیم و اعتقاد داریم باید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت و جاده سازی استاندارد افزود: در حوزه جاده سازی باید حداکثر تلاش و مسؤولیت پذیری را به خرج دهیم تا آمار تصادفات رانندگی کاهش پیدا کند.

اکبری از محدود بودن بودجه سازمان راهداری کشور سخن گفت و تصریح کرد: با وجود اینکه بودجه ما در این سازمان اندک است با این حال باید در راستای وظایف ذاتی خود، ایمنی سازی راه‌ها و کسب رضایتمندی مردم قدم برداریم.

وی تحلیل علت تصادفات را نیز در جهت کاهش آمار تصادفات ضروری خواند و بیان داشت: رؤسای ادارات راهداری در شهرستان‌ها باید تمام نقاطی که تصادفات آن بیشتر از جاهای دیگر است شناسایی کنند تا مشخص گردد سازمان راهداری چگونه می‌تواند در این خصوص کمک کرده و آمار را کاهش دهد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: تابلوهای راهنمایی و رانندگی در استان گیلان محو هستند و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود زیرا با توجه به مسافر خیز بودن گیلان، این موضوع می‌تواند یکی از علل بالا بودن تصادفات رانندگی باشد.

کد خبر 6090225

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • سوانح رانندگی در مشهد ۵۰ نفر را مصدوم کرد
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • مورایس: بازی‌های حذفی هیچ‌گاه آسان نیست
  • هافبک نیوکاسل در مسیر تبدیل شدن به راننده کامیون / عکس
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • (تصویر) پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران قدیم
  • تهران قدیم/ پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران (عکس)
  • تهران قدیم| پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران/ عکس