Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از ایسنا مصطفی آذرکیش ، به سوالاتی پیرامون صدور دیپلم رسمی از سوی آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای پاسخ داد و اظهار کرد: این آموزشگاهها به نوعی از عدم آگاهی کافی برخی مردم سوءاستفاده می‌کنند.

وی افزود: مرجع صدور دیپلم رسمی آموزش و پرورش است و هیچ مرکز و نهاد دیگری نمی‌تواند برای متقاضیان دیپلم صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر آموزش کاردانش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه خارج از آموزش و پرورش تنها "گواهینامه مهارت" صادر می‌شود و عمده جعلی که صورت می‌پذیرد مربوط به همین بخش است گفت: این آموزشگاه‌ها اعلام می‌کنند که این گواهینامه، همان دیپلم است، در حالی که گواهینامه مهارت با دیپلم تفاوت دارد و باید واحدهای طی شده با ترکیبی از نمرات دروس عمومی در مجموع تبدیل به دیپلم شود.

آذرکیش ادامه داد: اکنون روش‌های مختلفی برای ارتقای سطح تحصیلات بزرگسالان داریم. یک مورد این است که متقاضیان مستقیما وارد دوره‌های نظری مدارس بزرگسالان شوند و دوره آموزشی مربوطه را طی و دیپلم نظری دریافت کنند. راه دوم این است که وارد مدارس بزرگسالان غیردولتی شوند و در نوبت بعدازظهر آموزش حضوری بگذرانند. راه سوم این است که افراد دروس عمومی را در هنرستان‌های بزرگسالان بگذارنند و دروس مهارتی را در خارج از آموزش و پرورش و عمدتا در وزارت ارشاد، جهاد کشاورزی و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بگذرانند و بعد معادل سازی کنند که مجموعه آن تبدیل به دیپلم کاردانش شود.

وی با اشاره به اینکه کمیته پیشگیری از جعل در آموزش و پرورش فعال است و به صورت جدی با جاعلین برخورد می‌کند عنوان کرد: اکنون بسیاری از دستگاه‌ها مراحل صدور گواهینامه را از طریق سامانه انجام می‌دهند که امکان جعل را کم می‌کند و آمار جعل نسبت به گذشته به صورت ملموسی کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل دفتر آموزش کاردانش وزارت آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش نیز به اعتبار دستگاه آموزش دهنده، گواهینامه مهارت را می‌پذیرد، ما استعلام می‌گیریم و اگر گواهینامه مورد تایید دستگاه یا وزارتخانه صادر کننده باشد می‌پذیریم و در غیراین صورت گواهینامه فاقد اعبتار را نمی‌پذیریم.
706

مدیرکل دفتر آموزش کاردانش وزارت آموزش و پرورش مصطفی آذرکیش دیپلم بزرگسالان گواهینامه مهارت

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۴۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • به کارکنان وظیفه تیپ ۵۵ هوابرد گواهینامه مهارت آموزی اعطا شد
  • آغاز به کار ستاد برگزاری نخستین المپیاد هنر در مشهد
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟