Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان از صدور بیش از بیش از ۱۷ هزار گواهینامه بین‌المللی مهارت در ۸ ماه نخست سال جاری در این اداره‌کل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد جهانتیغی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در 8 ماه نخست امسال بیش از 17 هزار گواهینامه بین‌المللی مهارت در فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: از 39 هزار و 842 نفر ثبت‌نام شده در آزمون فنی و حرفه‌ای در سال جاری، 17 هزار و 199 نفر در آزمون‌های تئوری و عملی قبول شده و موفق به دریافت گواهینامه بین‌المللی مهارت شده‌اند.

وی با اشاره به اجرای الکترونیکی فرآیندهای آزمون در شهرستان‌های استان، تصریح کرد: آزمون هر حرفه شامل 2 مرحله کتبی و عملی است که متقاضیان باید پس از ثبت‌نام، کارت ورود به جلسه آزمون را دریافت کرده و به حوزه‌های مشخص شده جهت برگزاری آزمون‌های مورد تقاضا مراجعه کنند.

جهانتیغی بیان کرد: داوطلبان پس از شرکت در آزمون کتبی و کسب نمره قبولی بالای 50، بر اساس برنامه زمانبندی اعلام شده از سوی اداره سنجش استان در آزمون عملی حرفه خود شرکت و در صورت کسب حد نصاب لازم، موفق به دریافت گواهینامه بین‌الملل مهارت خواهند شد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه گواهینامه‌های مهارت صادر شده و ضرورت ثبت و درج صحیح اطلاعات متقاضیان در سیستم پورتال سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، داوطلبان شرکت در آزمون‌های مهارتی توجه داشته باشند که در زمان درج اطلاعات شخصی و ثبت‌نام در دوره‌های آموزشی و نیز آزمون حتماً صحت مندرجات و مشخصات خود را کنترل کنند زیرا پس از ثبت نهایی دیگر امکان ویرایش اطلاعات به ویژه در مورد عکس و کد ملی وجود ندارد.

وی با اشاره به درخواست اکثر متقاضیان مبنی بر معرفی منابع درسی جهت آزمون‌های تئوری، اظهار داشت: آزمون‌های تئوری، کتبی و عملی بر اساس محتوای استاندارد آموزش مهارت آن حرفه که در سایت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بارگذاری شده طراحی و اجرا می‌شود بنابراین هر منبع درسی مانند جزوه، کتاب و مقاله که مبتنی بر استاندارد آموزشی حرفه مورد نظر باشد برای مطالعه و بهره‌برداری مناسب خواهد بود.

انتهای پیام/

R7843/P41362/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است

 آیت‌الله مصطفی محامی ر همایش خیران مدرسه ساز ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیران در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت گفت: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

وی افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

️امام جمعه زاهدان بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد بنابراین کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.
️وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است بویژه که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این استان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیرو‌های با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه هستند.
️️آیت‌الله محامی تصریح کرد: خیران عزیز باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.
️وی خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این ۲ مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

️نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مهمتر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آنهاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیرو‌های توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبود‌های ماست و باید در جهت آموزش نیرو‌ها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی  + جزئیات | امروز کدام مناطق بارانی است؟
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟