Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن یعقوبی ظهر چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته ملی مهارت از تعهد این مرکز در ۱۵ بخش آموزشی به میزان ۳۱۰ هزارو ۳۶۲ نفر ساعت خبر داد و تصریح کرد: در این بخش عملکرد مرکز فنی و حرفه ای فردوس با ۳۱۹ هزار و ۲۳۷ نفر ساعت، افزایش خوبی نسبت به تعهدات داشته است.

وی اظهار داشت: مرکز آموزش فنی و حرفه ای دو منظوره شهرستان فردوس با ۸ کارگاه آموزشی فعال شامل: صنعت ساختمان، برق ساختمان و صنعتی، plc، اتومکانیک، جوشکاری، گوهرتراشی، صنایع غذایی و کشاورزی قابلیت اجرای ۶۹ حرفه آموزشی در بخش برادران و ۴ کارگاه آموزشی شامل: صنایع چرم، صنایع دستی، فرهنگ و هنر، عکاسی و تصویر برداری در بخش خواهران قابلیت اجرای ۶۲ حرفه ی آموزشی را دارد و به ارائه خدمات آموزشی می پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعقوبی به فعالیت این مرکز در تمامی بخشهای آموزشی در سال گذشته اشاره و گفت: ۱۷۴ دوره در قالب ۹۱ حرفه آموزشی برگزار شده که عملکرد آموزشی مرکز نسبت به تعهدات ۳ درصد افزایش داشته است.

رئیس مرکزآموزش فنی و حرفه ای فردوس بیشترین آموزش را در خوشه فرهنگ و هنر اعلام و بیان کرد: این خوشه در سال گذشته با ۱۵۵ هزار و ۷۱۳ نفر ساعت آموزش و اختصاص ۴۹ درصد دوره ها به خود، بیشترین استقبال را به خود اختصاص داده است.

یعقوبی گفت: هزار و ۲۸۷ گواهینامه الکترونیکی مهارت در ۶۸ حرفه مختلف و۱۴۶ پروانه مهارت در سال گذشته در ۱۸ حرفه صادر شده است.

وی از فعالیت ۱۰ آموزشگاه آزاد در ۱۱ رشته آموزشی خبر داد و گفت: این آموزشگاهها نیزدر سال گذشته با برگزاری ۸۶ دوره آموزشی از افزایش ۲۵۳ درصدی عملکرد آموزشی نسبت به تعهدات و ۱۷۹ درصدی نسبت به سال ۹۷ بر خوردار بوده اند.

یعقوبی ادامه داد: در جهت حمایت از بخش خصوصی در سال گذشته از محل کمکهای فنی و اعتباری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و توسط صندوق کارآفرینی امید فردوس، به متقاضیان ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: در سال گذشته ۹ تفاهم نامه همکاری آموزشی با شرکاء اجتماعی وبرخی دستگاههای اجرایی شهرستان در راستای برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی امضاء و اجرایی کرده ایم.

یعقوبی با اشاره به اینکه ۸ درصد آموزشهای ارائه شده در سال ۹۸ در بخش روستایی و عشایری بوده تاکید کرد: این کار با هدف توانمند سازی مناطق روستایی و عشایری با رویکرد اشتغال پایدار و در راستای اقتصادی مقاومتی انجام شده است.

وی افتتاح و تجهیز دپارتمان آموزش تخصصی گوهر تراشی و گوهر شناسی شرق کشور در این مرکز با همکاری ایمیدرو را از کارهای مهم و ویژه این مرکز در سال گذشته برشمرد و تصریح کرد: با این کار مهم از خام فروشی معادن غنی سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی جلوگیری و سالیانه ۲۵۰ نفراز استان خراسان جنوبی و استانهای دیگر این حرفه را فرا گرفته و در نهایت موجب اشتغال پایدار برای فعالان این صنعت می گردد.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای فردوس ادامه داد: در ۴ سال اخیر ۵۳۰ نفر در رشته گوهر تراشی آموزش دیده اند و تا کنون ۶۵۰ نفر از طریق اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان فردوس جهت دریافت تسهیلات اشتغالزایی در این رشته به بانکها معرفی شده اند.

یعقوبی کسب مقام برتر در بخش ارزیابی عملکرد مراکز استان در سال گذشته، کسب مقام اول در ارزیابی عملکرد مراکز در هفته ملی مهارت در بین ۱۶ مرکز استان، غرفه برتر پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی استان در سال ۹۸ و کسب مقام برتر توسط فرمانداری شهرستان فردوس در خصوص تکریم ارباب رجوع، رعایت حقوق شهروندی و عفاف و حجاب را از افتخارت مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان فردوس برشمرد.

کد خبر 4980773

منبع: مهر

کلیدواژه: فردوس هفته ملی مهارت ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا شهرکرد قزوین گرگان حجاب و عفاف ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بیرجند بهزیستی مسکن شهرستان کرج آموزش فنی و حرفه ای شهرستان فردوس سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۳۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان

به‌گزارش جام جم آنلاین از گرگان ،  یاسر قندهاری با اعلام این خبر گفت: عنوان این دوره‌ها «قوانین و مقررات بیمه و مالیات»، «مدیریت کیفیت و تأسیسات گردشگری»، «صرفه‌جویی انرژی در تأسیسات گردشگری»، «تسهیلگری و کسب‌وکارهای کوچک در گردشگری» و «بازآموزی راهنمایان گردشگری» است و به شرکت‌کنندگان گواهینامه پایان دوره اعطا می‌شود.


معاون گردشگری استان گلستان خاطرنشان کرد: این دوره‌ها به‌صورت رایگان و با اعطای گواهینامه با همکاری دو موسسه آوای طبیعت گلستان و موسسه نواندیشان نوای بارانک ورکان به‌صورت حضوری و در یک بازه زمانی مشخص برگزار می‌شود.


او یادآور شد: اعتبار دوره‌های مذکور با پیگیری‌های صورت‌گرفته توسط معاونت گردشگری استان از دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جذب شده است.


قندهاری بابیان این‌که آموزش زیربنای صنعت گردشگری است، تصریح کرد: زیرساخت و تجهیزات به‌تنهایی نمی‌تواند خدمات مطلوب و باکیفیت در حوزه گردشگری ارائه کند، لذا دوره‌های آموزشی و نرم‌افزارهای آموزشی بیشتر موردتوجه تأسیسات گردشگری قرار می‌گیرد.


او همچنین با اشاره به اهمیت آموزش کارکنان در حوزه گردشگری افزود: باوجود نیروهای آموزش‌دیده، فعالیت و ارائه خدمت در حوزه گردشگری سهل می‌شود، اما اگر نیروها آموزش ندیده‌ باشند با دشواری‌های زیادی در خدمت‌رسانی مواجه خواهیم بود.

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • هافبک نیوکاسل در مسیر تبدیل شدن به راننده کامیون / عکس
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • 60 فعال فرهنگی گلستانی گواهینامه دوره آموزشی «متنا» را دریافت کردند
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود