Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاهش زمان صدور مجوز تاسیس آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه‌ای، ‌ اعتباربخشی به گواهینامه‌های مهارت و تدوین استانداردهای شایستگی مبتنی بر حرفه و نیاز واقعی بازار کار از مهمترین اقدامات و برنامه‌های اجرایی سازمان آموزش فنی و حرفه ای در هشت ماه گذشته به شمار می رود.

غلامحسین حسینی نیا در گفت وگو با ایران اکونومیست، با اشاره به اهم برنامه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در هشت ماه گذشته از رشد ۸۳ درصدی تعداد برنامه‌های اجرایی این سازمان خبر داد و اظهار کرد: رویکرد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در تدوین استانداردها، به منظور تقاضا محور کردن آموزش‌ها با مشارکت شرکای دولتی و غیردولتی به خصوص صنوف و صنایع، به سمت تدوین استانداردهای شایستگی مبتنی بر سند حرفه و نیاز واقعی بازار کار تغییر پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بعد از گذشت چهار دهه آموزش‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۱ با رویکرد جدید مبتنی بر استانداردهای شایستگی و انعطاف پذیری و جذابیت آموزشی ارائه می‌شود.

حسینی نیا افزود: یکی از اقدامات صورت گرفته، تسهیل صدور مجوزها در حوزه تاسیس آموزشگاههای فنی و حرفه‌ای آزاد بود که از ۸ ماه به ۳ روز کاهش یافت. مراکز آموزش جوار کارگاهی هم با رشد ۳۰۰ درصدی از ۵۰۰ مرکز به ۱۵۰۰ مرکز افزایش پیدا کرد که موجب ارتقای توان فنی و اشتغال پذیری در حوزه صنعت خواهد بود.

معاون وزیر کار یکی دیگر از اقدامات این سازمان را کاهش فاصله آزمون تا صدور گواهینامه مهارت عنوان کرد و گفت: به منظور افزایش رضایتمندی متقاضیان و سرعت بخشیدن به ورود نیروهای ماهر به بازار کار، فاصله آزمون تا صدور گواهینامه مهارت از ۴۵ روز به ۷ روز کاهش پیدا کرد و محدودیت برگزاری آزمون‌های ادواری برداشته شد که مجموعه این اقدامات باعث شده مشارکت در آزمون‌ها و صدور گواهینامه مهارت از ۶۴۰ هزار مورد در سال ۱۳۹۹ به بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار مورد در پایان سال ۱۴۰۰ افزایش یابد.

به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، در راستای ارتقای کیفیت سنجش و اعتباربخشی به گواهینامه‌های مهارت، از ابتدای امسال و برای نخستین بار، الگوی نوین ارزشیابی مبتنی بر استانداردهای ارزشیابی مستقر شده است.

حسینی نیا از برگزاری مسابقات ملی و بین المللی مهارت با مشارکت بخش خصوصی به عنوان یکی دیگر از اقدامات سازمان آموزش فنی وحرفه‌ای نام برد و گفت: به منظور گسترش و ترویج آموزش‌های مهارتی، تعداد رشته‌ها را از ۱۰ رشته به ۳۳ رشته در سال ۱۴۰۰ و  ۴۵  رشته در سال ۱۴۰۱ افزایش دادیم.

معاون وزیر کار در پایان ایجاد و توسعه مراکز آموزش در محیط واقعی کار را از جمله برنامه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برشمرد که با همکاری و پیگیری ادارت کل استانی و مجموعه اصناف کشور در دست انجام است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سازمان آموزش فنی و حرفه ای ، اصناف ، گواهینامه مهارت شغلی ، اموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای ، صدور مجوز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای اصناف گواهینامه مهارت شغلی اموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای صدور مجوز سازمان آموزش فنی و حرفه ای گواهینامه مهارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۴۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز روانشناس که در مجموعه دهکده نشاط ولیعصر و به همت سازمان بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به میزبانی اداره کل بهزیستی استان تهران برگزار شد، افزود: نقش روانشناسان در امیدآفرینی و سازندگی روح و جان بشر و تلاشی که برای زیبا زندگی کردن و بهینه بودن به کار می‌برند بر کسی پوشیده نیست.

وی گفت: نقش درمانگر جسمی و روحی ناهنجاری‌ها و نقص‌ها از یک سو، نقش پیشگیری و ممانعت از آسیب‌ها از یک سو؛ اما اینکه بتوان قدرت و توانمندی فرد را به کار گرفت و استعدادهای او را شناخت و در او انگیزه و امید ایجاد کرد از مهم‌ترین کار روانشناسان است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: تدوین منشور مشاوره خانواده از مسوولیت‌هایی است که در سند مهندسی فرهنگی کشور بر عهده این معاونت قرار گرفته است و در ماه‌های قبل به تدوین نهایی رسید که بعد از رفتن به شورای مهندسی فرهنگی، عمومی خواهد شد.

وی بیان کرد: از وظایف دیگری که در ماه‌های آغاز به کار دولت از جانب رئیس جمهور بر عهده این معاونت گذاشته شد، برنامه‌ریزی برای پیشگیری یا کاهش طلاق بود که در این خصوص برنامه‌هایی را به ستاد ملی زن و خانواده بردیم و پس از تصویب، نتیجه نهایی در کمیسیون‌های فرعی و اصلی دولت مصوب و ابلاغ شد.

خزعلی همچنین گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به طراحی پلتفرم همساز برای زوجین نوپا اشاره نمود، تا از روزی که ازدواج می‌کنند مشاور خانواده در اختیار آنها قرار بگیرد و هر ماه با آنها تماس گرفته شود. در این طرح همچنین آموزش‌هایی برای مهارت زندگی و ارتباط به زوجین داده می‌شود تا دچار مشکل نشوند.

وی ابراز امیدواری کرد مشاورین و روانشناسان در اجرای این برنامه معاونت را پشتیبانی و همراهی نمایند.

وی در ادامه مشاوره‌های روانشناسی و حقوقی را از جمله حمایت‌هایی دانستند که می‌توان به زنان سرپرست خانوار ارائه نمود.

در انتهای این مراسم از روانشناسان و مشاوران برتر تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6091291

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • به کارکنان وظیفه تیپ ۵۵ هوابرد گواهینامه مهارت آموزی اعطا شد
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • چطور یک روزه گواهینامه موتورسیکلت بگیریم؟
  • هافبک نیوکاسل در مسیر تبدیل شدن به راننده کامیون / عکس
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟